نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس
مدیرعامل استقلال:

کشتی ویترین افتخارات ورزش ایران است

مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: اگرچه دیر آمدیم اما تصمیم داریم با یک تیم خوب در لیگ برتر شرکت کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 13
کد خبر: ۵۴۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد سعادتمند بعد از نشست با مسئولان فدراسیون کشتی و قطعی شدن تیمداری استقلال در لیگ برتر کشتی آزاد گفت: کشتی ورزش اول کشور است و طرفداران زیادی دارد. استقلال به عنوان یک باشگاه فرهنگی ورزشی می‌تواند در رشته‌های مختلفی تیم داری کند. کشتی ویترین افتخارات ورزش کشور است که قهرمانان بزرگی را پرورش داده است. البته استقلال قصد دارد در رشته های المپیکی دیگر هم فعالیت داشته باشد.

 

وی افزود: هزینه‌های تیم کشتی خارج از بودجه فعلی باشگاه است و ما با گرفتن اسپانسر مناسب وارد لیگ کشتی شدیم. ما قرارداد سه ساله ای با اسپانسر امضا کردیم که حضور استقلال در لیگ کشتی را تضمین می کند. وقتی اسپانسری می‌آید و آمادگی دارد که هزینه های تیم کشتی را بدهد، چرا از آن استفاده نکنیم. این اسپانسر که نمی آید بدهی های ما را بدهد. مطمئن باشید ریالی از بخش فوتبال هزینه کشتی نخواهد شد.

 

سعادتمند درباره اینکه اکثر کشتی‌گیران مطرح جذب تیم های دیگر شدند و استقلال برای بستن تیم مشکل خواهد داشت، گفت: استقلال همیشه استقلال است. اگرچه دیر آمدیم اما تصمیم داریم با یک تیم خوب در لیگ برتر شرکت کنیم.

 

وی در پایان در خصوص احتمال صادر شدن مجوز برای برگزاری لیگ کشتی گفت: در صورتی ستاد مقابله با کرونا مجوز را به فدراسیون و سازمان لیگ کشتی بدهد، ما هم تبعیت می‌کنیم. قطعا ستاد مقابله با کرونا همه جوانب را در نظر می‌گیرد.

 

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار